کل نماهای صفحه

۱۶ دی ۱۳۹۶

قیام ایران و سردرگمی و بحران درونی رژیم!

قیام ایران و سردرگمی و بحران درونی رژیم!

استمرار قیام ایران در شهرهای میهن

استمرار قیام ایران در شهرهای میهن


استمرار قیام و شراره کشیدن شعله‌های آن، روز به روز رژیم وباندهای درونی‌اش را برای مقابله با آن، دچار سردرگمی کرده و از طرف دیگر بحران درونی آن را عمیق‌تر می‌کند.

واضح است که این وضعیت ناشی از بن‌بست رژیم است، زیرا چنان‌چه بیش از این با قیام‌کنندگان برخورد سرکوبگرانه کند، هم‌چنان که رسانه‌ها و مهره‌هایی از آن نیز اعتراف می‌کنند، به‌مثابه پاشیدن بنزین بر روی آتش است، و قیام بیش‌از‌پیش گسترش خواهد یافت.

به این دلیل است که به‌شدت از چنین اقدامی وحشت دارد و در درون رژیم نیز نسبت به آن هشدارمی‌دهند.

بر اساس چنین واقعیتی است که روزنامه حکومتی آرمان 14دی 96ضمن ابراز وحشت از گسترش قیام، توصیه‌اش به نظام آخوندی و نیروی سرکوب این است که با ”وقایع اخیر“ (قیام ایران) واکنشهای تند، عصبی و هیجانی“ نکند زیرا ”چنین رویکردی در قبال معترضان، به‌مثابه پاشیدن نمک بر زخم‌های آنان است و نتیجه‌اش تشدید ناآرامی‌هاست، ناآرامی‌هایی که اگر مهار هم شوند، تبدیل به آتش زیر خاکستر می‌شوند و در زمانی دیگر، چالشی بزرگتر می‌سازند“.

سایت حکومتی رویداد 24نیز ضمن اعتراف به این‌که رویکرد سرکوبگرانه رژیم در جریان قیام‌ها و خیزشهای مردمی قبلاً خطا بوده است، سرکوب قیام ایران را نیزمفید فایده نمی‌داند و در این رابطه می‌نویسد: ”گر چه ممکن است که امروز این قضیه جمع شود، اما مجدد روزی سر درخواهد آورد (رویداد 24 -14دی 96)

آخوند قوامی عضو سابق مجلس رژیم نیز ضمن اذعان به این‌که علت اصلی شکل‌گیری و استمرار قیام مشکلاتی است که رژیم و دولتهای آن برای مردم به‌وجود آورده‌اند، اعتراف می‌کند: ”مردم مطالبات و انتقاداتی دارند. آنها از تبعیض، فساد و... خسته شده‌اند مشکلات به این زودی حل نخواهد شد“ (سایت رویداد 24 – 14دی)

سایت جام نیوز 15دی 96نیز اعتراف می‌کند که سرکوب قیام بی‌نتیجه است و به‌مثابه ”پاک کردن صورت مساله“ است که نتیجه آن ”اتفاقی به مراتب دردناک تراز اتفاقات چند روزگذشته است“

سایت حکومتی بهار قیام را مهار ناشدنی دانسته و اعتراف می‌کند که سر باز ایستادن ندارد ”این نارضایتی‌های عمومی (قیام مردم) تازه اولش است مسائل اجتماعی خیلی حاد است“ !

جهرمی وزیر ارتباطات رژیم اعتراف می‌کند که ریشه ”اعتراضات“ (قیام) در فضای مجازی نیست و نباید همه ”تقصیرها برگردن فضای مجازی“ انداخته شود.

ملاحظه می‌شود که شتاب قیام ایران و پتانسیل عظیم نهفته در آن چگونه نظام ولایت را سردرگم کرده که وزیر ارتباطات رژیم که خود سابقه طولانی در سانسور و سرکوب مردم دارد، و علی القاعده می‌بایست اصالت آن را نفی می‌کرد و به ”دشمنان خارجی“، ”معاندین“ و... نسبت می‌داد، اعتراف کرد که ریشه قیام درجای دیگر است. !

اگر چه وزیر سانسور رژیم به ریشه مشکلات و مقصر اصلی چنین وضعیتی به صراحت اعتراف نمی‌کند، این واقعیت برهیچ کس پوشیده نیست که مقصر اصلی نظام منحوس ولایت‌فقیه که با سرکوب و چپاول در طول حاکمیت ننگینش است.

واضح است که سردرگمی نظام در چاره‌جویی برای مقابله با آن نتیجه بدیهی و اولیه قیام است.

طبعا با گسترش قیام و افزایش شعله‌های آن درجای جای کشور، نظام ولایت بیش‌از‌پیش در وحشت سرگیجه آور و هراس لرز آور از سرنگونی در تقدیر دچار خواهد شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر