کل نماهای صفحه

۲۹ فروردین ۱۳۹۶

اعتراض ابراهیم رئيسی به تبلیغات "ویژه" برای حسن روحانی

اعتراض ابراهیم رئيسی به تبلیغات "ویژه" برای حسن روحانی


ابراهیم رئیسی، داوطلب نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری، در دو نامه جداگانه به رئیس "رسانه ملی" و به خود حسن روحانی، به عدم‌رعایت "عدالت" در تبلیغات انتخاباتی انتقاد کرده و گفته است که این رسانه به نفع رئیس جمهوری عمل می‌کند.
ابراهیم رئیسی، داوطلب نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری دور دوازدهم، در نامه‌ای سرگشاده به حسن روحانی، رئیس دولت، از او خواسته است که "اخلاق انتخاباتی" را رعایت کند. او در این نامه نوشته است: «اگر در صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری، رقابت برای خدمت به مردم می‌باشد و همین مایه مباهات ماست، حیف است که به شائبه نمایش‌های تبلیغاتی که داوری دیگران را درباره ما مخدوش می‌کند، آلوده شود».
از جمله حربه‌های تبلیغی رئیسی که از حریفان اصلی حسن روحانی در انتخابات پیش رو به شمار می‌رود، انتقاد به وضعیت اقتصادی دولت حسن روحانی است. او به مردم وعده می‌دهد که اگر انتخاب شود، در بیکاری و محرومیت مردم بهبود ایجاد می‌کند. این درحالی است که تولیت آستان قدس رضوی خود در راس بزرگ‌ترین مجموعه‌های اقتصادی ایران قرار دارد که سهم عظیمی از ثروت کشور را در اختیار گرفته بدون آن که به دوایر مالی و اقتصادی حساب پس دهد.
ابراهیم رئیسی همچنین در نامه‌ای به علی عسگری، رئیس صدا و سیما، درخواست کرده که "رسانه ملی" به "عدالت تبلیغاتی" ملزم باشد. ابراهیم رئیسی رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی را متهم می‌کند که "برخلاف روال معمول" به پخش "پی در پی و پرحجم" برنامه‌های حسن روحانی می‌پردازد.
رئیسی در نامه خود نوشته است: «از صداوسیما انتظار می‌رود با عنایت به اهداف و مأموریت‌های قانونی خود از هرگونه اقدامی که با ایجاد شائبه تبلیغ جانبدارانه به نفع یک فرد یا جریان خاص، فرآیند داوری درست و آگاهانه مردم شریف را مخدوش سازد، جداً پرهیز نماید.»
ابراهیم رئیسی در حالی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی خرده می‌گیرد که این رسانه از سال‌ها پیش همواره مورد انتقاد قرار داشته که به بلندگوی جناح‌های محافظه‌کار و اصول‌گرا تبدیل شده است. زمان درازی از آن هنگام نگذشته است که تلویزیون ایران از پخش مستقیم سخنرانی حسن روحانی ریاست جمهوری ایران در همایش "اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی" خودداری کرد.
به طور معمول شبکه خبر صدا و سیما سخنرانی‌های روسای جمهوری را به طور مستقیم پخش می‌کند اما روز شنبه ۱۹ فروردین زمانی که حسن روحانی به سالن همایش‌های وزارت کشور رفت تا در این همایش سخنرانی کند، برنامه زنده شبکه خبر این سخنرانی را پوشش نداد.
این اقدام صدا و سیما باعث اعتراض محمد هاشمی ریاست پیشین این سازمان نیز شد. او در یادداشتی در روزنامه ایران ضمن برشمردن وظایف صدا و سیما در پخش بی‌طرفانه‌ی اخبار تمامی جریان‌های کشور، اقدام اخیر این رسانه را "شیوه سانسوری" رایج در رویه چند سال اخیر این سازمان دانست.
پیش از این نیز موارد متعددی از عدم رعایت "اخلاق" و "عدالت" در صدا و سیمای جمهوری اسلامی موضوع بحث رسانه‌های منتقد بوده است. اسفندماه سال گذشته وزیر ارتباطات در مورد اداره جناحی و حزبی صدا و سیما توسط "گروهی پرنفوذ" هشدار داده بود که در آستانه انتخابات رياست جمهوری "قصد تخریب" دولت را دارند.
Iran Wahlen - Mohamad Bagher Ghalibaf (Fararu)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر