کل نماهای صفحه

۸ دی ۱۳۹۴

خامنه ای واعترافش به شکست دردرهم شکستن مقاومت مردم از طریق تعزیر واعدامهای قرون وسطی ای اززبان راس سوم لاریجانی ها

جواد لاریجانی: احکام اعدام جای بازنگری دارند

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه می‌گوید ۹۳ درصد اعدام‌ها در ایران به مواد مخدر ربط دارند و به اندازه اعدام‌ها از تعداد جرایم کاسته نشده است. در همین زمینه ۷۰ نماینده طرحی به کمیسیون حقوقی مجلس داده‌اند.
محمد جواد لاریجانی،راس سوم لاریجانی ها، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه می‌گوید مجازات اعدام یکی از تعزیرات در قوانین جمهوری اسلامی است. او روز دوشنبه (۷ دی / ۲۸ دسامبر) در جلسه‌ای با حضور دانشجویان خارج از کشور در دانشگاه صنعتی شریف عنوان کرد: «مقداری از تعزیرات موجود در قوانین ما به حدود قصاص مربوط می‌شود. قصاص یک حق خصوصی است و اسلام گرایش به بخشش دارد.»
او گفت رئیس قوه قضاییه به این نتیجه رسیده که مجازات اعدام به کاهش جرایم منجر نشده و احکام اعدام نیاز به بازنگری دارند.
این سخنان سه هفته پس از آن بیان می‌شود که ۷۰ نماینده مجلس طرحی را برای اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر به کمیسیون حقوقی مجلس ارائه کردند. در این طرح پیشنهاد شده که به جای اعدام، برای دست‌اندرکاران قاچاق مواد، حبس ابد در نظر گرفته شود و تنها قاچاقچیان مسلح به اعدام محکوم شوند.
جواد لاریجانی در آذر سال ۱۳۹۳ هم گفته بود که با یک تغییر قانون امکان حذف بیش از ۸۰ درصد اعدام‌ها وجود دارد.
ایران پس از چین بالاترین نرخ اعدام در جهان را دارد. بیشترین شمار اعدام‌ها در جمهوری اسلامی مربوط به جرایم مواد مخدر است و پس از آن حکم قصاص است که متهمان را به دست خانواده مقتول به چوبه دار می‌سپارند.
حسین میرمحمد صادقی، معاون حقوقی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مهر سال ۹۳ گفته بود مجازات اعدام در زمینه مواد مخدر باعث جلوگیری از قاچاق و مصرف مواد نشده و می‌توان از "باب مصلحت" اعدام در مورد مواد مخدر را کنار گذاشت.
"چون قاچقچیان اصلی پاسداران واعضای مافیای بیت خامنه ای میباشد وهیچ وقت دستگیر ومجازات نمیشوند بنابراین چیزی تغییر نخواهد کردتغییر فقط با سرنگونی ولایت فقیه وتمامی دستجات فاسد حکومتی وملاهای آن متصور است"

زهران علوش ، برای مردم ومقاومت سوریه یک فرمانده دلیر ووفادار وبرای داعش وخامنه ای واسد ومتحدش ،پوتین یک کابوس بود

«زهران علوش» دشمن داعش ، توسط روس ها کشته شد

از ژولای 2014 که نیروهای بومی منطقه غوطه در شرق دمشق به رهبری «زهران علوش» تروریست های داعش را از این منطقه بیرون کردند، آتش انتقام ابوبکر بغدادی به دنبال سر علوش می گشت.جنگ زهران علوش با داعش در منطقه غوطه و به طور مشخص در «مرج» سه روز به طول کشید و انواع اسلحه سبک و سنگین در آن به کار رفت.در این زمان انتخاری های داعش مردم منطقه را به گروگان گرفتند و اعلام کردند در صورت نزدیکی نیروهای جیش الاسلام خود را منفجر خواهند کرد.با وجود چنین موانعی اما نیروهای زهران علوش خانه به خانه منطقه را از وجود داعش پاک کردند، رویدادی که ابوبکر بغدادی در جنگ های اخیر خود هرگز آن را فراموش نکرد و به دنبال آن فتوای «تکفیر» جیش الاسلام را صادر کرد و در تشبیه آنها به صحوات عراق که بر ضد القاعده با امریکا هم پیمان شده بودند، از نیروهای زهران علوش بعنوان «صحوات» سوریه یاد می کرد.بعد از شکست داعش در غوطه شرقی ،چندین بار نیروهای ویژه «دولت اسلامی»تلاش هائی برای ترور زهران علوش انجام دادند، اما هر بار کار آنها به ناکامی می گرائید و در نهایت وقتی از کشتن وی ناامید شدند رسانه های وابسته به آنها تبلیغاتی در جهت تخریب شخصیت وی به راه انداختند.یک بار او را وابسته به سازمان های اطلاعاتی و امنیتی بشار اسد معرفی کردند و بار دیگر تهمت ارتباط با سپاه قدس ایران به او بستند.اما با تمام این کوشش ها، زهران علوش و گروه وی بزرگترین نیروی مسلح مخالف رژیم بشار اسد در حومه دمشق به حساب می آید که بدون در نظر گرفتن آن هیچ تحول مهمی در سوریه اتفاق نخواهد افتاد.
در نهایت آرزوئی که داعش نتوانست برآورده کند، جنگنده های روسی آن را جامه عمل پوشاندند.روز جمعه گذشته با ده موشک مقر گردان «الأوسا» در شهرک اوتایا در منطقه مرج در شرق دمشق مورد هدف قرار گرفت.در این مقر علوش به همراه محافظ خود با تنی چند از فرماندهان جنگی منطقه دیدار داشت.در روزهای قبل از این دیدار جنگ های خونینی در این منطقه رخ داده بود و نیروهای بشار اسد توانسته بودند پایگاه هوائی مرج را تصرف کنند. پایگاهی که اکنون یک روز بعد از مرگ علوش به دست نیروهای جبهة النصره افتاد.بعد از حمله موشکی روسیه، زهران علوش را به بیمارستان شهر دوما می رسانند.او از ناحیه شکم آسیب دیده بود و قبل از رسیدن به بیمارستان مرده بود.پزشکان بیمارستان تلاش کردند خبر مرگ وی را کتمان کنند و تصمیم گیری درباره پخش آن را به عهده رهبران جیش الاسلام قرار دهند.این رهبران مایل بودند قبل از اعلام خبر مرگ علوش، جانشین وی را انتخاب کنند اما خبر به سرعت پخش شد و به خبرگزاری رویترز رسید.
برگرفته از العربیه فارسی

علی یونسی؛ وزیرسابق اطلاعات بدنام ملاها، شعوبی عرب‌ستیز کوچک

علی یونسی؛ شعوبی عرب‌ستیز کوچک
شعوبیه، جنبشی نژادپرستانه بود که در اواخر دوره اموی و اوایل دوره عباسی، پدیدار شد و در پی اختلاف میان امین و مامون، دو پسر هارون الرشید، قوت گرفت. این جنبش در پی از میان بردن جایگاه عرب‌ها، نشر معایب آن‌ها و نگاه تحقیرآمیز به زبان، فرهنگ و تاریخ آن‌ها بود. در مقابل در پی آن بود تا جایگاه فارس‌ها را ارتقا داده و افتخارات و تمدن آن‌ها را نشر دهد.
دکتر عبدالعزیز الدوری در کتاب مشهورش «ریشه‌های تاریخی جنبش شعوبیه» نوشته است: «جنبش شعوبیه در دوره اوج عرب‌ها و حاکمیت خلافت، فعال شد. هنگامی که سلطنت عرب‌ها از هم گسست و خلافت در پی جنبش‌های جدایی طلبانه به لرزه افتاد، جنبش شعوبی‌ها آرام گرفت و حملاتش کاهش یافت. به طور طبیعی شعوبیه در دوره نهضت عرب و توسعه اسلام فعال می‌شود چرا که این توسعه و آن نهضت را خطری برای موجودیت و میراث خود می‌دید.»
جاحظ، در کتاب «الحیوان»، شخص شعوبی را به دقت توصیف کرده و می‌نویسد: «اگر از چیزی متنفر شد، از خانواده‌اش هم متنفر می‌شود. اگر از آن زبان متنفر شد، از آن جزیره (جزیره العرب) نیز متنفر می‌شود، این حالت‌ها در دل و جان او است تا زمانی که از اسلام جدا شود چرا که عرب‌ها بودند که این دین را آوردند و آن‌ها الگو بودند.»
شاید علامه، ادیب و فقیه، ابن قتیبه که یک فارس منصف است (البته بعضی می‌گویند کُرد است)، در وصف کسانی که به جنبش شعوبیه پیوستند و تنفر خود را از عرب‌ها نشان دادند، دقیق بود. او در کتاب خود «پیام‌های بلیغان» می‌نویسند: «دشمنی شعوبی‌ها با عرب‌ها را بیش از دشمنی‌شان با اراذل، اوباش و انسان‌های پست یافتم. اما شرفای عجم و صاحبان منزلت از میان شعوبی‌ها که برخی از آن‌ها دیندار هستند، می‌دانند چه برایشان است و چه ضدشان. آن‌ها شرف را نسبی ثابت می‌بینند.» او می‌افزاید: «بعضی از آن‌ها خساست به خرج داده و مدعی شدند که شرف تنها برای عجم‌ها است تا خود از اهل شرف باشد و کینه خود را به عرب‌ها نشان دهد، پس اقدام به کاستن از منزلت آن‌ها می‌کنند و تمام تلاش خود را در تحریف کردن سخنانشان، ادبشان و زبانشان به کار می‌بندند. اگر خیری ببیند آن را می‌پوشانند و هر عیبی ببیند حتی اگر احتمال تفسیر اشتباه از سوی خودشان وجود داشته باشد، آن‌را به زشت‌ترین چهره نشان داده و منتشر می‌کنند.»
امروز چقدر شبیه دیروز است. شعوبی‌های این دوره را می‌بینیم که همچون پیشینان خود به صراحت به دین نمی‌تازند بلکه از آن‌ برای کینه توزی نسبت به همه چیز عرب با انگیزه قومی و شوونیستی زشت، پیروی می‌کنند، تا جایی که این سخن ابن قتیبه بر آن‌ها صدق می‌کند: «به چیزی افتخار می‌کنند که در آن هیچ شانس و سهمی ندارند، یا به پادشاهان سرزمین فارس و فرزندان پادشاهانش و فرزندان کارگزارانشان و نویسندگانشان و منشی‌هایشان و همراهانشان افتخار می‌کنند. مردی از عجم که هیچ نسبی ندارد و نه حتی پدر سرشناسی، چه ارتباطی با تاج و تخت و ابریشم و دیباجه کسرا دارد؟ از آن به او نه سایه‌بانی می‌رسد و نه سر پناهی. اگر بگوید چون من از عجم هستم و کسرا از عجم، این همچون این ضرب‌المثل مبتذل است که می‌گوید: پسر همسایه نجار است».
اخیرا علی یونسی دستیار رئیس جمهوری ایران در امور قومیت‌ها و اقلیت‌های مذهبی گفته است که هدف از بسیاری از حرکت‌های کنونی در منطقه را «بازگرداندن حاکمیت نژاد عرب بر جهان اسلام» دانست. او گروه داعش را در این زمینه مستثنا نکرد.
او گفت که عرب‌ها در مقابل ایرانی‌ها و ترک‌ها احساس تحقیر می‌کنند و داعش پاسخی تاریخی به نیاز آن‌ها برای حاکمیت بر جهان اسلام است.
یونسی، هدف جریان داعش را «خلافت عربی» دانست و نه «خلافت اسلامی» و گفت این گروه تندور با همین هدف «هر جنایتی» مرتکب می‌شود.
دستیار حسن روحانی ایران را سرمنشأ همه مبارزات با ستم توصیف کرد و گفت: «ایرانی‌ها با کشتن برادر مامون -خلیفه عباسی- بنای قدرت را برای همیشه از عرب‌ها گرفتند».
یونسی پیشتر در ماه مارچ گذشته طی سخانی جنجالی گفت که ایران اینک همچون تاریخ گذشته تبدیل به یک امپراتوری شده و بغداد را پایتخت آن قلمداد کرد و آن را همچون گذشته مرکز فرهنگ، تمدن و هویت کشور خود پنداشت. چند روزی نگذشته بود که علی اکبر ولایتی، مشاور خامنه‌ای و رئیس مرکز مطالعات راه‌بردی مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران نیز طی اظهاراتی ناسیونالیستی (فارس‌محور) ادعاهایی در این راستا مطرح کرد و مدعی شد "مشارکت ایران در نبردهای عراق و سوریه، به منظور دفاع از عرق ملی (فارس محور) و مصداق روابط کنوی با عراق" است.
او همچنین به دوره پادشاهی ۲۵۰۰ سال پیش هخامنشیان در ایران اشاره کرده و مدعی شد که دریاهای جنوب کشور، همه در کنترل ایران بود.
یکی از اهداف یونسی از سخنانش، چسباندن گروه تروریستی داعش به قومیت عربی و معرفی آن به عنوان ابزاری برای احیای افتخارات ملی است. این مساله البته از چند جهت باطل است هر چند این مقاله اینک در صدد ابطال این ادعا نیست بلکه در پی آن است که بگوید زدن بر طبل قومی و شعوبی به نام ایرانی، در همان مسیر تلاش برای افزایش تنش‌های فرقه‌ای در منطقه که نظام ایران در پی برافروختن آن و استفاده از آن در خدمت پروژه‌های سیاسی‌اش در منطقه است، صورت می‌گیرد؛ سیاستی که از زمان انقلاب ۱۹۷۹ در پی توسعه و بسط نفوذ بود. اما عجیب آن است که این سخنان از زبان کسی رانده می‌شود که مسئول پرونده اقلیت‌ها در ایران است که ملت برادر اهواز (احواز) از جمله آن‌ها است. با این وجود چگونه یونسی از این نژادپرستی خود رها می‌شود؟
کسی که چیزی برای افتخار در حال خود نیابد و احساس کند که شکست‌ها از همه طرف محاصره‌اش می‌کند، در تلاش برای یافتن چیزی حتی به صورت اندک است تا غرور ساختگی‌اش را ارضا کند، اقدام به نبش قبر گذشته می‌کند. تلاش‌های رژیم ایران برای به هم زدن ورق‌های بازی در منطقه به منظور دستیابی به این هدف سطحی است، در درجه اول، موانع را در مسیر خود بیشتر کرده و شکاف‌های میانش و میان کشورهای همسایه را بیشتر می‌کند و در درجه دوم، روحیه نژادپرستانه این نظام را در برابر جهانیان بر ملا می‌سازد.
اگر کسی «علان الوراق»، از شعوبی‌های قرن سوم هجری را به «علان شعوبی بزرگ» توصیف کرده، امروزه می‌توانیم یونسی را «شعوبی کوچک» بنامیم.
از العربیه

خامنه ای ورفسنجانی در یک جنگ قدرت دائمی - گزارش یک روزنامه اتریشی درباره آینده سیاسی هاشمی رفسنجانی

گزارش یک روزنامه اتریشی درباره آینده سیاسی هاشمی رفسنجانی

دبی-العربیه.نت فارسی
روزنامه اتریشی «ویرت شافت بلات» که از سال 1995 میلادی منتشر می‌شود و به طور عمده و به صورت حرفه‌ای درباره مسائل اقتصادی و بازاریابی علاوه بر مسائل سیاسی می‌نویسد در گزارش ویژه خود به چشم انداز سیاست ایران با حضور فعال‌تر هاشمی رفسنجانی و نامزدی او برای انتخابات مجلس خبرگان پرداخته است.
به گزارش خرداد، این روزنامه معتبر اتریشی در گزارشی تحت عنوان «رفسنجانی اصلاح طلب بار دیگر به قدرت باز می‌گردد» با اشاره به نقش کلیدی هاشمی رفسنجانی در چشم انداز سیاست ایران می‌نویسد: «در سال 2009 میلادی، روحانیون شدیدا محافظه کار مانع از تایید صلاحیت هاشمی شدند و بهانه «سن بالا» در این باره مطرح شد. اکنون اما پس از گذشت سال‌ها هاشمی رفسنجانی بار دیگر بازگشته است. او قصد ورود به بدنه مهم‌ترین مجلس متشکل از روحانیون را دارد تا بتواند انحصار قدرت روحانیون محافظه کار را در آن نهاد از میان بردارد».
این روزنامه اتریشی که به زبان آلمانی منتشر می‌شود در ادامه می‌افزاید: «در سالیان گذشته برخی مدعی شدند که زمان مرگ سیاسی هاشمی فرارسیده و نقش او در سیاست ایران پایان یافته اما واقعیت هرگز این گونه نیست. او هنوز هم دومین مرد قدرتمند ایران است. هاشمی رفسنجانی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده دارد. در انتخابات پارلمانی 26 فوریه و انتخابات مجلس خبرگان او خواستار آن است تا بار دیگر تحولی اساسی روی دهد و تسلط تندرو‌ها بر هر دو مجلس پایان یابد».
ویرت شافت بلات در ادامه می‌نویسد: «رفسنجانی 81 ساله در حال حاضر با هیئت‌های مقام اروپایی دیدار دارد و قصد دارد تمام انتقادات و هجمه‌های صورت گرفته از سوی منتقدان محافظه کار افراطی‌اش را تلافی کند. نامزدی کنونی او پاسخی به کسانی است که در انتخابات سال 2009 میلادی وی را رد صلاحیت کردند آن هم به دلیل بالا بودن سن. او مدتی قبل خود گفت که به حسن روحانی توصیه کرده بود در رقابت انتخاباتی شرکت کند شرکتی که به پیروزی وی انجامید».
این روزنامه اتریشی اشاره می‌کند که قدر مسلم شخصیت مهمی چون هاشمی بدون حواشی و جنجال‌های مطرح شده از سوی رسانه‌ها و مخالفانش نبوده است و در این باره می‌افزاید: «مسائلی از سوی منتقدان و مخالفان او علیه‌اش مطرح شده است. از جمله اینکه او ثروتمند‌ترین مرد ایران است و احتمال آن وجود دارد که در تخلفات مالی نقش داشته باشد یا اینکه درباره نقش احتمالی او در مسائل پیش آمده در جریان زد و خورد سیاسی میان احزاب و گروهک‌ها و جناح‌های سیاسی در دهه 80 میلادی نیز مسائلی مطرح شده‌اند. برخی نیز چون اکبر گنجی که پیش‌تر در ایران علیه هاشمی می‌نوشت او را از نظر مهارت‌های دیپلماتیک سیاسی و تطبیق پذیری زیادش با شرایط روز به کاردینال ریشلیو تشبیه کرده است».
در فرانسه سده هفدهم به او لقب عالیجناب سرخ پوش را داده بودند و گنجی نیز با الهام از او کتاب عالیجناب سرخپوش را نوشت چرا که کاردینال ریشلیو همواره ردایی سرخ بر تن داشته است. او در کلیسای کاتولیک و دولت فرانسه پیشرفت کرده بود. این سیاستمدار و روحانی فرانسوی در سال 1634 میلادی کاردینال شد و در سال 1624  به عنوان صدراعظم لویی سیزدهم انتخاب شد. در مورد کارآمدی و زیرکی او داستان‌های زیادی گفته شده است. او و ماری مدیچی مادر شاه جوان در جنگی دائمی برای قدرت به سر می‌بردند.
این روزنامه اتریشی با اشاره به حمایت هاشمی از سید حسن خمینی می‌نویسد: «او از سید« حسن خمینی» نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نیز برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان حمایت به عمل آورده است. قرار است سه گانه سید حسن خمینی – هاشمی و روحانی در انتخابات به رقابت با رقبای محافظه کار بپردازند. اکنون شانس اصلاح طلبان به میزان بسیار زیادی برای کسب قدرت بیشتر افزایش یافته است».
ویرت شافت بلات در پایان با اشاره به عصبانیت دلواپسان و محافظه کاران تندرو از فرصت خوب ایجاد شده برای اصلاح طلبان و نیروهای میانه رو به منظور افزایش قدرت خود می‌نویسد: «این موضوع سبب شده تا تندرو‌ها حتی اجازه پخش مصاحبه» محمد جواد ظریف «وزیر امور خارجه ایران با مجری تلویزیون دولتی را نیز ندهند تلویزیون دولتی (صدا و سیما) که تحت کنترل آنهاست. واقعیت آن است که برنامه‌های هاشمی بسیار فرا‌تر از اینهاست. واقعیت آن است که او آرام و قرار ندارد و استراحتی برای او در کار نیست چرا که قصد دارد نظم سیاسی را دوباره به ایران باز گرداند تا توازن میان قوا و جناح‌های سیاسی بار دیگر برقرار شود. هشت هفته باقی مانده به انتخابات زمانی است که انتظار می‌رود رقابت و منازعه میان اردوگاه میانه رو‌ها و محافظه کاران تشدید شود».

وزارت بدنام اطلاعات - اعتراض علمای اهل سنت ایران علیه بیانات توهین‌آمیز حیدر مصلحی


اعتراض علمای اهل سنت ایران علیه بیانات توهین‌آمیز حیدر مصلحی
حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات در دولت احمدی نژاد در جمع فرماندهان سپاه امام رضا که به مناسبت تجمع حکومتی ۹ دی گرد هم آمده بودند مدعی شده که «امروزه طلحه و زبیرها به میدان آمدند و ما برای مقابله با این فتنه باید خود را بیش از گذشته ‌آماده کنیم و در حفظ و حراست از مسیر و جایگاه امام بیش از پیش بکوشیم.»
 اظهارات حیدر مصلحی را سایت ایرانی آمدنیوز روز جمعه 25 دسامبر منتشر کرده است.
به دنبال این اظهارات جمعی از علمای اهل سنت ایران طی بیانیه‌ای که روز شنبه 26 دسامبر منتشر کردند و نسخه‌ای از آن برای العربیه‍.نت فارسی ارسال شده این اظهارات را توهین آشکار به صحابه پیامبر و کل مسلمین قلمداد کردند متن بیانیه از این قرار است:
انا لله و انا الیه راجعون
متاسفاته در کشاکش مراسم و مجالس هفته وحدت شاهد هتاکی و جسارت نابخردانه و غیر علمی حجه الاسلام حیدر مصلحی به اصحاب برگزیده رسول الله صلی الله علیه وسلم و بویژه دو تن از عشره مبشره و حواریان این بزرگوار هستیم.
ضمن محکوم کردن این عمل شنیع بر اساس فتوای مقام رهبری در مجازات اهانت کنندگان به مقدسات اهل سنت ، خواستار پیگیری و مجازات نامبرده هستیم .
امیدواریم با حداقل برای یک بار هم که شده کردارتان ،گفتارتان را تایید نماید شاید که بیش از این دیوارهای اعتماد فرو نریزد.
جمعی از علمای اهل سنت ایران
شهروندان اهل سنت ایران دولت این کشور را به اعمال تبعیض و اهانت آشکار به اعتقادات‌شان متهم می‌کنند، دولت ایران اما همواره آنرا رد می کند.

اردوغان: سیاست‌های ایران در سوریه فرقه‌ای است

اردوغان: سیاست‌های ایران در سوریه فرقه‌ای است
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه

دبی-العربیه.نت فارسی
رجب طیب اردوغان رئیس جهوری ترکیه، ایران را متهم کرد که با انگیزه فرقه‌ای در کنار نظام بشار اسد رئیس جمهوری سوریه ایستاده است. او تاکید کرد که کشورش در کنار مردم سوریه می‌ایستد.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، این سخنان اردوغان در جشن‌های سی ام‌ین سالگرد تاسیس وقف «وحدت» ترکیه در شهر استانبول ایراد شده است.
ترکیه از اپوزیسیون سوریه حمایت کرده که علیه نظام بشار اسد می‌جنگند. همچنین در ائتلاف بین المللی به رهبر آمریکا علیه گروه دولت اسلامی موسوم به داعش حضور دارد. این در حالی است که ایران و روسیه، از نظام اسد حمایت می‌کنند.
اردوغان با انتقاد از روسیه، ایران، داعش و جنگجویان کُرد، آن‌ها را به کشتار بی‌رحمانه غیر نظامیان در سوریه متهم کرد.
او افزود که گروه‌هایی همچون داعش و حزب اتحاد دموکرات کردستان سوریه «ابزارهایی در تنش جهانی بر سر قدرت هستند.»
او ادامه داد که این گروه‌ها همچون حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) هستند که آنکارا آن را تروریستی می‌داند.
ترکیه. حزب اتحاد دموکرات را شاخه سوری حزب کارگران کردستان ترکیه می‌داند که از سال ۱۹۸۴ دست به شورش مسلحانه در مناطق جنوب شرق ترکیه زده است.

بمباران ستونهای کمک رسانی به مردم ورزمندگان سوریه توسط روسیه به اسم بمباران تانکرهای داعش

 بمباران ستونهای کمک رسانی به مردم ورزمندگان سوریه توسط روسیه به اسم بمباران تانکرهای داعش



آنچه عموما از سوی دستگاه تبلیغات وزارت دفاع روسیه تحت عنوان "هدف گرفتن تانكرهاي نفتی داعش" مطرح میشود، حمله جنگنده‌های این کشور به کاروان‌های حامل مواد غذایی و اقلام ورودي از تركيه است که مایحتاج روزانه‌ی صدها هزار شهروند ساکن مناطق غیرتحت کنترل دولت در شمال سوریه را تامین می‌کنند.
عکس زیر حمله با بمب‌خوشه‌ای به کانتینر باری در نزدیکی روستای احرص در شمال حلب (تحت کنترل مخالفان اسد) را در 24 دسامبر نشان می‌دهد که 5 غیرنظامی را کشت.(فیلم:https://goo.gl/4E6LyL ) در حساب رسمی وزارت دفاع روسیه اما تصویر هوائی از حمله با جمله" از بین بردن وسائل نقلیه تروریست‌ها که با آن در حال حمل فرآورده‌های نفتی بودند" همراه شده است.

زهران علوش بالاترین فرمانده متحدارتش آزادوعضو هیئت کفتگو وموضع گیری آمریکا علیه روسیه در رابطه کشتن علوش توسط روسیه

زهران علوش بالاترین فرمانده متحدارتش آزادوعضو هیئت کفتگو وموضع گیری آمریکا علیه روسیه در رابطه کشتن علوش توسط روسیه
 لینک به اورینت نت
بنا به گزارش اورینت نت
وزارت خارجه آمریکا در یک موضع گیری رسمی علیه قتل زهران علوش گفت
قتل زهران علوش بدست روسها جلو شدوع مزاکرات را گرفته است در حالی که لاواروف انقلابیون سوریه را متهم به قطع مذاکرات میکند .
این کار غلط است وپیام غلطی میفرستد.
آمریگا گفته که قتل زهران علوش گردش و ریل مذاکرات برا ی انتقال سیاسی ،هیئت عالی مذاکرات ائتلاف سوریه با دولت را متوقف کرده است
آمریکا گفت گه لاوروف میگوید که چراهیئت عالی مذاکرات ائتلاف سوریه مذاکرات را متوقف کرده  کرده است اما لاوواروف تجاهل میکند.
روسیه بالاترین فرمانده سوریه وعضوهیئت عالی مذاکرات معارضان سوریه کشته وانتظار ادامه مذاکرات را دارد.
کشتن علوش بنفع داعش بود وجیش الاسلام جنگجویانی هستند که علیه داعش میجنگند وعضو هیئت مذاکرات هم هستند که خواهان پایان جنگ در سوریه میباشند


أمريكا: قتل "زهران علوش" يعقد المفاوضات


قالت وزارة الخارجية الأمريكية، يوم أمس الإثنين، إن قتل "زهران علوش" على يد روسيا سيؤدي إلى تعقيد الجهود المبذولة لبدء المفاوضات ويبعث رسالة خاطئة إلى المشاركين في "الحوار" السياسي، ويأتي كلام الخارجية الأمريكية بعد تصريحات روسية تجاهلت قتلها لعلوش، وادعت أن "المعارضة" السورية لم تحدد وفدها للمفاوضات.
وكان "زهران علوش" استشهد يوم الجمعة الماضي 25 كانون الأول بعد استهدافه بعدة صواريخ من قبل الطيران الروسي في منطقة المرج بالغوطة الشرقية في ريف دمشق.

بحاجة لإحراز تقدم
ادامه مطلب 
لینک به اورینت نت

زهران علوش که توسط بمباران روسیه در سوریه کشته شد، کیست؟



به گزارش تلویزیون الجزیره در روز جمعه 25 دسامبر زهران علوش فرمانده "ارتش اسلام" در بمباران مقرش توسط روسیه کشته شد.
به گزارش الجزیره «شوراي فرماندهي ارتش اسلام از  اپوزيسيون مسلح سوريه كشته شدن  فرمانده اش زهران علوش دريكي از جبهه هاي غوطه شرقي در حومه دمشق  را مورد تاكيد قرار داد و اعلام كرد كه ابوهمام البويضاني را براي رهبري اين تشكيلات بجاي  علوش برگزيده است.
شورا در بيانيه خود گفت كه ارتش اسلام به خط مشي خود در جنگ با نيروهاي رژيم سوريه و تشكيلات داعش ادامه مي دهد .
منابع اپوزيسيون تاكيد كردند كه علوش به همراه محافظ خود درحمله روسيه به غوطه شرقي كشته شد  كما اينكه دراين حمله ابو محمود الزيبق جانشين فرمانده ارتش اسلام و حمزه بيرقدار سخنگوي نظامي تشكيلات و تعداد ديگري از فرماندهان نظامي مجروح شدند»
به گزارش خبرگزاري رويتر به نقل از منابعی در سوریه گفت كه هواپيماهاي روسي  درحمله خود با شليك حداقل دهها موشك مقر گروهانهاي ارتش اسلام را مورد هدف قرار دادند كه منجر به كشته شدن زهران علوش شد .
به گزارش ديده بان حقوق بشر سوريه، علوش و پنج تن از فرماندهان ارتش اسلام  دراثرحمله هوايي يك جنگنده برعليه محل جلسه شان در غوطه شرقي دمشق هنگام آماده سازي اجراي حمله به مواضع حزب الله لبنان و نيروهاي پاسداران و بشار اسد کشته شدند
زهران علوش کیست؟
زَهران عَلوش از رهبران نظامی فعال در جنگ داخلی سوریه بود که رهبریِ جیش الاسلام (گروه اصلی جبهه اسلامی) را بر عهده داشت. وی یکی از نیرومندترین فرماندهان نظامی در اپوزسیون مسلح سوریه محسوب می‌شد که  در حمله هواییِ نیروی‌های روسیه در روز جمعه 25 دسامبر 2015 کشته ‌شد.
علوش در سال ۱۹۷۱ در شهر دوما در حومه دمشق به دنیا آمده‌است. وی فرزند شیخ عبدالله علوش از مفتیان سوریه است که اکنون در عربستان زندگی می‌کند. زهران در دانشکده حقوق دانشگاه دمشق و دانشگاه اسلامی مدینه تحصیل کرده‌است.
فعالیت‌های علوش
علوش از سال ۱۹۸۷ فعالیت‌های تبلیغی - سیاسی خود را علیه حکومت اسد در سوریه شروع کرد و به همین دلیل مورد تعقیب حکومت سوریه قرار گرفت. وی از سال ۲۰۰۹ زندانی شد و در ژوئن ۲۰۱۱ در پی عفو عمومی ۱۵۰۰ زندانی از زندان آزاد شد.  علوش بلافاصله پس از آزادی از زندان وارد جبهه‌های جنگ علیه حکومت اسد شد و گروهاني را بنيانگذاري كرد كه بعدها به نام گروهان اسلام شناخته شد و بعد به تيپ ارتقا يافت .
علوش در سال 2013 علوش تشكيل ”جیش (ارتش) اسلام”  را اعلام كرد و تعداد زيادي از جنگجويان را در خود جا داد و بر منطقه  وسيعي از غوط شرقي كنترل پيدا كرد.
تمركز ارتش اسلام در غوط شرقي و منطقه قلمون  شرقي درشمال دمشق و بميزان كمتر در حومه ادلب شمالي است . ارتش اسلام بعد از جنگ هاي سخت،با تشكيلات داعش و بيرون راندن عناصر تشكيلات داعش از غوطه و قلمون نقش بزرگي را به فرماندهی زهران علوش ايفا كرد.
استفاده از این با ذکر منبع مجاز است

كنگره براي دور دوم جنگ ايران آماده مي شود


لینک به منبع

هیل  سايت كنگره آمريكا 27دسامبر2015
سنا به سوي دور دوم جنگ بر سر توافق اتمي ايران پيش مي رود
 سناتورها تمديد بسته تحريم ها عليه تهران را كه قرار است سال آينده منقضي شود را مورد توجه قرار مي دهند.
 قانون تحريم ها معروف به قانون تحريم هاي ايران، شامل موادي است كه برنامه اتمي ايران  و نيز موشك هاي بالستيك و بخش نفتي اين كشور را هدف قرار مي دهد.
سناتور بن كاردين ( دموكرات ازمريلند) عضو ارشد كميته روابط خارجي قبل از آنكه قانونگذاران براي تعطيلات بروند به سايت هيل گفت” فكر ميكنم محتمل است كه كنگره در زماني درسال آينده روي آن اقدام كند .
وي گفت سناتور ها درخلال يك جلسه توجيهي درماه دسامبر پيشنهاد داده اند كه آنها بدنبال تمديدي دراوايل ژانويه يا فوريه خواهند بود كه تلاش كنند استفان مول Stephen Mull نفر توافق ( اتمي) اوباما را در مورد جدول زمانبندي احتمالي به اين بحث بكشند.
سناتور كريس كوونز ( دموكرات از دلور) گفت اوايل اين ماه درخلال جلسه استماعي درروابط خارجي ”در ژانويه بسياري از اعضاي كنگره خواستار تجديد سريع ” قانون تحريم ها خواهند شد.  اما زمانبندي آن ممكن است با  ” روز اجراي” توافق همزمان باشد، كه عملاً دولت را در وضعيت ناخوشايندي قرار مي دهد كه در تلاش براي برداشتن تحريم ها عليه ايران مي باشد درحالي كه قانونگذاران در تلاش براي تمديد آنها مي باشند.
هواداران تمديد قانون تحريم ها مي گويند نياز است كه اين دولت يا دولت هاي آينده از توانايي ” باز گرداندن تحريم ها” به جاي خود، اگر ايران توافق اتمي رانقض كند، برخوردار باشند.
آنها استدلال مي كنند كه يك جفت آزمايشات موشكي اخير ـ كه قانونگذاران هر دوحزب را نوميد كرده، تاكيدي بر اين نگراني است كه ايران تلاش مي كند در توافق اتمي تقلب كند.
آنها به اوباما فشار مي آورند كه پيامي روشن بفرستد كه وي آماده است تهران را مورد حسابرسي قرار دهد و ازجمله قانون تحريم ها را روي ميز باقي گذارد.
سناتور رابرت منندز ( دموكرات ازنيوجرزي ) درنامه اي اين ماه به اوباما نوشت” نحوه پاسخگويي شما به اين چالش پيامي به رژيم ايران درمورد تبعيت آن ازبرجام مي فرستد .
وي گفت براي اين رئيس جمهور ” شروع خوبي”خواهد بود كه از اختيارات موجود براي هدف قرار دادن افراد ، ازجمله مسدود كردن سرمايه هاي آنان، اگر آنها از برنامه موشك بالستيك ايران حمايت كنند، استفاده كند.
وي همچنين از رئيس جمهورخواست تا علناً از قانوني كه او و سنتورمارك كرك ( جمهوريخواه از ايلي نويز) پيشنويس كردند حمايت كند كه قانون تحريم هاي ايرن را براي 10 سال تمديد مي كند.
آن لايحه كه مورد حمايت سناتورها ماركو روبيو( جمهوريخواه ازفلوريدا) و تد كروز( جمهوريخواه از تگزاس) قرار گرفته كه رقيب رياست جمهوري مي باشند ، دركميته بانكي مورد بي توجهي قرار گرفت. هرچند كه رئيس كميته سناتور ريچارد شلبي ( جمهوريخواه از آلاسكا) گفت وي از تمديد تحريم ها حمايت مي كند.
وي قبل از تعطيلات گفت” هر چيزي كه به ايران سخت بگيرد ، رفتاري كه ازخود نشان داده و درآينده از خود نشان خواهند داد را درمسير درستي قرار خواهد داد .
بطور جداگانه سناتور باب كوركر( نماينده از تنسي) رئيس كميته روابط خارجي مطرح كرده است  درحالي كه وي و كاردين متعهد به بازبيني ” موشكافانه” توافق ايران مي باشند، كميته وي تمركز  خود را روي ايران و قانون تحريم ها خواهد برد .
وي به سايت هيل در اوايل امسال گفت” اكنون گام هايي را  كه ميخواهيم قانوناً برداريم را بررسي كنيم،” من مطمئنم كه آن يكي از گام ها خواهد بود .
اما هر تلاشي براي تمديد اين قانون احتمالاً با واكنش دولت اوباما و برخي از متحدين سرسخت وي دركنگره مواجه خواهد شد  كه نگران اند هر تحريم جديد ممكن است توسط ايران نقض توافق تلقي شود.
زماني كه  مول (نفر مسئول توافق اتمي اوباما  )درخلال جلسه استماعي در كميته روابط  خارجي مورد سوال قرار گرفت كه آيا ايران ممكن است تمديد اين قانون را نقض تلقي كند وي گفت، معلوم نيست .
 سناتور تيم كين( دموكرات از ويرجينيا) عليه اين ايده كه آزمايشات موشك باليستيك بايد اين بحث را به تمديد قانون تحريم ايران تغيير دهد، واكنش نشان داد.
وي گفت” فكرنمي  كنم فعاليت در جنبه غير اتمي تغييري بايد دربرنامه برجام ايجاد كند” ولي افزود دولت اگر ايران تبعيت نكند بايد ” بشدت بدنبال ايران برود.
مقامات دولت درمورد تمديد اين قانون بسيار بي تفاوت بوده استدلال مي كنند اگر هر نقض عملي ازتوافق(ازطرف ايران) انجام شود، آنها منابع ديگري بجز قانون تمديد تحريم ها، براي حسابرسي از ايران دارند.
براي تصويب تمديد( قانون تحريمها) در سنا، جمهوريخواهان نيازبه 4دموكرات دارند كه با توافق ايران مخالف باشند، شامل مننذز و كارين، و دست كم دو سناتور دموكرات ديگر كه از توافق اتمي حمايت كردند  تا كه از قانون تحريم  ها حمايت كنند.
سناتور هاي دموكرات كريس  كوونز ( ازدلور) و گري پيترز( از ميشيگان) هر دو گفتند كه از تمديد حمايت مي كنند هرچند مشخصاً نگفته اند كه از لايحه كرك ـ منندز حمايت ميكنند.
كوركر جلوتر رفته اوايل امسال پيش بيني كرد  ( قانون) تمديد ممكن است 67 راي بگيرد كه براي غلبه بر هر وتويي كافي مي باشد.
از كاردين سوال شد چگونه وي مي تواند دموكرات هاي مرددي راكه از توافق ايران حمايت كردند قانع كند مطرح كرد، آنها موضوعات جداگانه اي بوده است.
وي گفت” فكر نمي كنم موضوع اين باشد كه آيا شما موافق يا مخالف توافق هستند”،” فكر ميكنم ما همه موافقيم،  اگر قرار باشد ( تحريم هارا) برگردانيد ، راحت تر است كه چارچوبي داشته باشيد تا اين كه تلاش كنيد چارچوبي را دربحبوحه تلاش براي برگرداندن ( تحريمها) تصويب كنيد