کل نماهای صفحه

۱۲ شهریور ۱۳۹۴

مماشات تا كجا؟ - «لوییس فری وال استریت ژورنال


چند روز پیش، خبر دستگیری عامل اصلی انفجار برجهای خوبر در ظهران عربستان که جان 19تن از نظامیان آمریکایی را گرفت، منتشر شد. از این اقدام تروریستی 19سال می‌گذرد. عربستان سعودی گزارش کرد که احمد المغسل، عامل اصلی این انفجار را بعد از آن که از ایران وارد بیروت شد، دستگیر کرده است. این موضوع، یک بار دیگر سیاست دولت آمریکا در قبال دیکتاتوری تروریستی آخوندهای حاکم بر ایران را در محافل سیاسی و رسانه‌های آمریکایی مطرح کرد.
روزنامه وال استریت ژورنال سرمقاله روز جمعه 6شهریور خود را با عنوان: «دستان خون آلود رژیم ایران» به این موضوع و یادآوری سوابق تروریستی رژیم ایران در چند دهه گذشته اختصاص داده و نوشت: «باراک اوباما اولین رئیس‌جمهور آمریکا نیست که تلاش دارد دستان خون‌آلود رژیم ایران را نادیده بگیرد؛ بیل کلینتون نیز همین کار را در تحقیقات آف.بی.ای در مورد انفجار برجهای خوبر در عربستان در سال 1996 که باعث کشته شدن 19سرباز آمریکایی شد، انجام داده بود» 

وال استریت ژورنال می‌افزاید: «لوییس فری که در زمان تحقیقات انفجار خوبر مدیر اف.بی.آی بود نوشته است که چگونه تلاشهای وی برای فشار به دولت بیل کلینتون در جهت انجام تحقیقات در مورد نقش رژیم ایران در این اقدام تروریستی به هیچ نتیجه‌یی نرسید. ولی در سال2001 یک دادگاه آمریکا 13تبعه عربستان و لبنان را متهم به‌انجام این انفجار کرد و مقامات رژیم ایران را شریک جرم در این اقدام تروریستی تشخیص داد. در سال 2006 قاضی رویس لمبرت در آمریکا حکم کرد که دولت ایران باید به خانواده قربانیان این انفجار 254میلیون دلار بپردازد. او همچنین در حکم خود قید کرد که علی خامنه‌ای شخصاً این انفجار را مورد تأیید قرار داده است».
لوییس فری مسئول اصلی تحقیق درباره این عمل تروریستی که نامش این روزها دوباره سر زبانها افتاده، این قضیه را که یکی از موارد بهت‌آور مماشات دولتهای آمریکا با دیکتاتوری تروریستی آخوندهاست، تا کنون چند بار در کنفرانسهایی که مقاومت ایران ترتیب داده، با ذکر جزییات بیان کرده است. او از جمله در یکی از جلساتی که در تیر ماه 90 در واشینگتن تحت عنوان ”سمپوزیوم خاورمیانه ـ بهار ایران: موانع و فرصتها و سیاست آمریکا“ ترتیب یافته بود گفت: «آشنایی من با این موضوع به سال 1996 و بمب‌گذاری در برج خوبر برمی‌گردد. در آن زمان، نوعی تغییر سیاست در دولت آمریکا نمایان شد به این ترتیب که رئیس‌جمهور جدید «مدره» (آخوند خاتمی) در تهران روی کارآمده و آمریکا تلاش جدی خواهد نمود که روابط را بهبود بخشد.
ما در اف.بی.آی تدریجاً دستوراتی را در این زمینه دریافت می‌کردیم. برای مثال، روزی وزیر خارجه به من تلفن زد و شکایت کرد که چرا اف.بی.آی از کشتی‌گیران ایرانی که به آمریکا می‌آیند، در بدو ورود عکسبرداری و انگشت نگاری می‌کند.
بعد بمب‌گذاری در برج خوبر اتفاق افتاد. ژنرال شلتون و من پس از آن واقعه در جلسات مربوط به این موضوع، در اطراف همین شهر حضور داشتیم. ما افسر پلیس و بازرس هستیم. سیاستمدار و دیپلومات نیستیم 
بقيه را اينجا بخوانيد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر