کنفرانس بینالمللی در پاریس «ایران: چشمانداز تغییر رژیم - سیاست آمریکا و اتحادیه اروپا»
- فعالیتهای مقاومت
- 1396/12/07
کنفرانس بینالمللی در پاریس با حضور اعضای ارشد کنگرهٴ آمریکا
و شخصیتهای سیاسی و کارشناسان از فرانسه و کشورهای عربی و اروپایی
5اسفند 1396 (24فوریه 2018)
روز شنبه پنجم اسفند ماه 96، در یک کنفرانس بینالمللی در پاریس که به دعوت «جوامع ایرانی در اروپا» برگزار شد، سخنرانان قیام سراسری ایران را یک سرفصل در تاریخ مبارزات مردم علیه فاشیسم دینی حاکم ارزیابی کردند و ضمن محکوم کردن اقدامات سرکوبگران دیکتاتوری آخوندی، جامعهٴ بینالمللی را به اتخاذ یک سیاست قاطع علیه این رژیم فراخواندند.
سخنرانان همچنین خواهان مقابله و حسابرسی از رژیم بهخاطر دخالتهای منطقهیی، برنامه غیرقانونی موشک بالستیک و حمایت از گروههای بنیادگرا در منطقه شدند.
در کنفرانس بینالمللی پاریس تحت عنوان «ایران: چشمانداز تغییر رژیم - سیاست آمریکا و اتحادیه اروپا» هیأتی از نمایندگان ارشد کنگرهٴ آمریکا، شخصیتهای سیاسی و کارشناسان از فرانسه و کشورهای عربی و اروپایی و شماری از نمایندگان و اعضای جوامع ایرانیان از کشورهای مختلف، شرکت داشتند.
سخنرانان این کنفرانس عبارت بودند از:
دینا روهرا باکر، نماینده ارشد کنگرهٴ آمریکا از کالیفرنیا و رئیس زیرکمیته اروپا-آسیا و تهدیدات ظهوریابنده
قاضی تد پو، نماینده ارشد کنگرهٴ آمریکا از تگزاس، رئیس زیرکمیتهٴ ضدتروریسم، منع گسترش تسلیحات اتمی و تجارت،
راما یاد وزیر پیشین حقوقبشر فرانسه، برونو ترتره معاون مدیر بنیاد تحقیقات استراتژیک در فرانسه، میخائیل کامینسکی عضو کمیسیون خارجی پارلمان لهستان
استاندار ایو بونه رئیس پیشین سازمان ضد جاسوسی فرانسه،
سید احمد غزالی نخستوزیر پیشین الجزایر، دکتر صالح رجوی نمایندهٴ شورای ملی مقاومت در فرانسه و محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت
در جریان این کنفرانس، شماری از حامیان مقاومت از جمله جوانانی که بهتازگی ایران تحت حاکمیت آخوندها را ترک کردهاند، درباره مشاهداتشان دربارهٴ جنایات رژیم و فعالیتهای جوانان حامی مجاهدین در داخل کشور سخنرانی کردند.
نمایندگان کنگره در سخنرانیهای خود در کنفرانس بینالمللی پاریس، دولت ایالات متحده را به اعمال تحریمهای جدید علیه مقامها و نهادهای سرکوبگر رژیم فراخواندند.
دینا روهرا باکر تأکید کرد: «دولت ایالات متحده باید رسماًًًً این واقعیت را بهرسمیت بشناسد که مردم ایران رژیم فاسد و سرکوبگر آخوندی در ایران را رد میکنند. ما در کنگره و دولت ایالات متحده باید روشن سازیم که در کنار مردم ایران هستیم و نه در کنار (رژیم) اسلامی، افراطی و فاسد که آنان را سرکوب میکند».
قاضی تد پو نیز در سخنان خود تأکید کرد که جامعهٴ بینالمللی باید مقامات رژیم را بهخاطر جنایاتشان مورد حسابرسی قرار بدهد و به مردم ایران در مبارزه ارزشمندشان برای آزادی و دموکراسی کمک کند.
برونو ترتره معاون مدیر بنیاد تحقیقات استراتژیک در فرانسه در سخنرانی خود گفت: مشکل این است که جمهوری اسلامی از سال 2015 تا کنون...، رفتار حکومتی را که بهطور نهایی از (برنامه) اتمی دست برداشته باشد، از خود نشان نداده است. وی با اشاره به مقابله جهانی با برنامه موشکی و صدور تروریسم رژیم توسط آمریکا و اروپا گفت: تا جایی که من اطلاع دارم مقامهای سیاسی فرانسه امروز، کاملاً به اهمیت مسائل اشراف دارند و اصلاً نمیخواهند چشمانشان را روی رفتار رژیم (ایران) در منطقه ببندند؛ این برخلاف ارزشهای ما و پیش از آن برخلاف منافع ما خواهد بود
استاندار ایو بونه در سخنان خود گفت: بدون (افشاگریهای) مقاومت ایران، ما امروز هیچ اطلاعی از پیشرفتهای اتمی (رژیم) ایران نمیداشتیم یا اطلاعاتمان در این رابطه بسیار ناچیز میبود؛ یعنی هر لحظه در معرض یک خطر قابلتوجه قرار داشتیم.
وی مذاکره با حکومت آخوندی را بیهوده دانست و افزود که تنها راهحل تغییر رژیم است تا ایران بتواند جایگاه واقعی خود را در جهان پیدا کند
راما یاد در سخنرانیاش در کنفرانس پاریس گفت: وقایع شروع سال میلادی (در ایران) یک یادآوری از خواسته مردم ایران... بود: آنها خواهان دموکراسی هستند و نه دیکتاتوری، آزادی و نه استبداد، جدایی دین از دولت و حکومت مذهبی... ما باید فریاد امیدواری (این خلق) را بشنویم. وی افزود: این اعتراضات و تظاهر کنندگان وجدانهای بشری را بیدار کردند، بزدلیها را شکستند و کلمه عدالت را ارتقاء دادند... این یک افتخار برای (فرانسه بهعنوان) کشور حقوقبشر است که باید اولین طرفی باشد که در کنار مردم ایران قرار گیرد و به همین دلیل مهم است که ما در اتحادیه اروپا بتوانیم بار دیگر با این قطار که بهسمت دموکراسی حرکت میکند، همراه بشویم.
ادامه دارد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر