کل نماهای صفحه

۷ مرداد ۱۴۰۲

افشای تروریزیم افسار گسیخته رژیم - جمهوری اسلامی ایران، و دو مرگ مشکوک و پرابهام آلبرتو نیسمان دادستان آرژانتین و ژیل بولُک، قاضی فرانسوی

جمهوری اسلامی ایران، و دو مرگ مشکوک و پرابهام آلبرتو نیسمان دادستان آرژانتین و ژیل بولُک، قاضی فرانسوی


marg-mashkuk

مرگ مشکوک و پرابهام دادستان آرژانتین، آلبرتو نیسمان، حادثه مرگ مشکوک دیگری را که ٢۵ سال پیش در فرانسه رخ داد، در اذهان تداعی می کند. این هر دو نفر تحقیق در بارۀ انفجارهای تروریستی مرگباری را بر عهده داشتند که جنبۀ بین الملللی داشت و روابط هر یک از دو کشور ذیربط را با کشورثالثی، جمهوری اسلامی ایران، به مخاطره می انداخت.

جسد ژیل بولُک، قاضی فرانسوی، ٢۵ سال پیش، زمانیکه در حال انجام تحقیقات در خصوص پرونده مربوط به یک حادثه تروریستی در پاریس بود، در شرایطی مشابه با مرگ آلبرتو نیسمان، در محل اقامتش یافت شد. وی نیز مسئول تحقیق در بارۀ یک انفجار تروریستی بود که در آن نام جمهوری اسلامی ایران بعنوان عامل اصلی مطرح بود. این انفجار در سپتامبر ١٩٨۶ در پاریس رخ داده بود.

تحقیقات قاضی فرانسوی، ژیل بولک حاکی از آن بود که جمهوری اسلامی ایران، از طریق “وحید گرجی”، مترجم سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس، یکی از اعضای حزب الله لبنان را برای انجام این عملیات تروریستی به استخدام در آورده بود.

بر اساس تحقیقات بعمل آمده در این پرونده، این عضو حزب الله لبنان، مسئولیت اجرای عملیات بمب گذاری در “خیابان رِن” پاریس را برعهده داشت، عملیاتی که در جریان آن، ٧ نفر کشته و ۵۵ نفر مجروح شدند.

حادثه مربوط به بمب گذاری در مرکز یهودیان در بوئنوس آیرس پایتخت آرژانتین، معروف به “آمیا” در سال ١٩٩۴ رخ داد و به مرگ ٨۵ نفر و زخمی شدن ٣٠٠ تن انجامید.

در این پرونده نیز انگشت اتهام به سوی مقامات جمهوری اسلامی بعنوان عاملان اصلی این عملیات تروریستی نشانه رفت.

جسد دادستان آلبرتو نیسمان، که پرونده این حادثه تروریستی را دنبال می کرد، در روز ١٨ ژانویه ٢٠١۵ در آپارتمان محل مسکونیش، پیدا شد. ٢۵ سال پیش ار آن جسد قاضی فرانسوی، ژیل بولک، نیز که در شرایطی مشابه یافت شده بود.

موارد مشابه میان دو پرونده و سرنوشت ٢ مقام قضائی که برای تحقیقات در بارۀ این دو رویداد مامور شده بودند، بسیار تکاندهنده است.

از جمله موارد مشابه دیگر میان نیسمان و بولک، اینست که هیچ یک از این دو مسئول قضائی نتوانستند، نتیجه پایانی تحقیقات خود را مشاهده نمایند.

نیسمان و بولک، در دو قاره جداگانه، اروپا و آمریکای جنوبی، تحقیقات بر روی دو پرونده جداگانه اما با مواردی مشابه را دنبال می کردند که در هر دو پرونده اتهامات اصلی متوجه مقامات جمهوری اسلامی در طرح ریزی و اجرای عملیات بود اما در هر دو پرونده، مقامات نظام جمهوری اسلامی هر گونه دست داشتن در این عملیات را تکذیب می نمایند.

نکته دیگری که بر مشابهت‌های میان دو پرونده می افزاید، توافق میان دولتهای ذیربط برای حل اختلافات است. توافق میان آرژانتین و جمهوری اسلامی ایران برای رفع اختلافات بر سر پرونده انفجار “آمیا” براین اساس استوار بود که یک کمیته حقیقت یاب به منظور بررسی این حادثه تروریستی تاسیس شود.

همچنین بر اساس توافق دوجانبه، مقرر شد تا تاریخی برای سفر مقامات قضائی آرژانتین به تهران به منظور پیشبرد روند بازجوئی ۵ شهروند ایرانی که متهم به همکاری در حادثه کشته شدن ٨۵ نفر در پرونده آمیا بودند، تعیین شود.

آلبرتو نیسمان، تنها چند روز پیش از آنکه کالبد بی‌جانش یافت شود، رئیس جمهوری آرژانتین، کریستینا فرناندز را به تبانی با جمهوری اسلامی و دریافت امتیازهای نفتی در برابر “پنهان کردن” نقش مقامات جمهوری اسلامی در انفجار ٢٠ سال پیش، متهم کرده بود.

در پرونده مربوط به بمب گذاری سال ١٩٨٧ در پاریس نیز، زمانیکه پیشرفت در تحقیقات نشان از دست داشتن عوامل جمهوری اسلامی داشت و نام “وحید گرجی” بعنوان عامل هدایت کننده این عملیات مطرح شد، بر اساس توافق بعمل آمده میان جمهوری اسلامی و دولت فرانسه، وحید گرجی به ایران بازگردانده شد.

همزمان دو تن از گروگانهای فرانسوی که بدست حزب الله لبنان گرفتار آمده بودند، آزاد شدند که این امر بر گمانه زنیها نسبت به احتمال یک توافق میان مقامات جمهوری اسلامی و دولت وقت فرانسه افزود.

جسد آلبرتو نیسمان، دادستان آرژانتینی پرونده آمیا، در سن ۵١ سالگی در حالیکه گلوله ای به سرش اصابت کرده بود و اسلحه ای نیز در کنارش بود، پیدا شد.

جسد ژیل بولک، قاضی فرانسوی نیز که پرونده بمب گذاری مرگبار در پاریس را دنبال می کرد، در سن ۵٠ سالگی، در حالیکه گلوله ای به سرش شلیک شده بود، در منزل مسکونیش پیدا شد. اسلحه ای که گلوله از آن شلیک شده بود نیز از سوی سازمان محل ماموریتش در اختیار بولک قرار گرفته بود.

پرونده تحقیقات مرگ نیسمان هنوز تکمیل نشده است هر چند که فرضیه احتمال خودکشی او، به شکلی برجسته عنوان شده است.

نتایج تحقیقات در فرانسه هم نشان داد مرگ ژیل بولک نیز بر اثر خودکشی بوده است، اما هنوز بسیاری از شهروندان فرانسه نسبت به این نتایج مشکوک هستند.

میان این دو پرونده تفاوتهائی نیز وجود دارد. آلبرتو نیسمان، یک قاضی شناخته شده ای بود که رسانه ها و مطبوعات مخالف دولت و نیز دستگاۀ قضائی وی را مورد حمایت قرار می دادند. بولک بالعکس مردی ملاحظه کار بود که مورد انتقاد مطبوعات فرانسه قرار گرفت زیرا به همدستی با دولت برای آزاد کردن گرجی متهم شد و هنگامی که برخی اخبار پرونده به بیرون درز کرد، حتی دادگستری فرانسه او را رسما به عدم توجه بهم حرمانه بودن پروندۀ قضائی متهم ساخت.
اما، هر دو آنها در حالیکه مسئولیت پروندۀ های تروریستی پر اهمیتی را بر عهده داشتند، زیر فشارو تهدیدهای شدید تنها بودند.

آنچه این دو ماجرا، با شباهت های تکان دهنده، نشان می دهند آنست که تحقیقات قضائی از این دست نباید به یک فرد تنها سپرده شود، بلکه باید گروهی از قضات بصورت جمعی بر روی آنها کار کنند. واین در صورتی است که دولت ها کشف حقیقت را در اولویت قرار دهند.

افشای بمب گذاری آمیا با فرمان مقامات حاکم رژیم ایران - مستندی همراه با چند تصویر

 افشای بمب گذاری آمیا با فرمان مقامات حاکم رژیم ایران مستندی همراه با چند تصویر 



عماد مغنیه متهم بمب گذاری آمیا یکی از مقامات عالرتبه حزب الله لبنان مزدور رژیم ایران





کارمندان سفارت رژیم از متهمان بمب گذاری آمیا

مقامات ایرانی که فرمان انفجار آمیا را دادند


آلبرتو نیسمان دادستان پرونده آمیا هم بدست قاتلان ایرانی بقتل رسید 


مستند کوتاه: بمب‌گذاری آمیا رژیم ایران بانک دار تروریزیم



انفجار «آمیا» و هواپیمای سپاه در آرژانتین چه ارتباطی با هم دارند؟

انفجار «آمیا» و هواپیمای سپاه در آرژانتین چه ارتباطی با هم دارند؟




محسن رضایی، علی اکبر ولایتی، اکبر هاشمی رفسنجانی،

 احمد وحیدی، علی  فلاحیان، هادی سلیمانی‌پور و عماد

 مغنیه

تاثیر این پرونده بر احیای توافق هسته‌ای با رژیم ایران می‌تواند آن را در آینده نزدیک به موضوعی داغ در حوزه سیاست بین‌الملل تبدیل کند

 ایران و آرژانتین در سال 2013 تفاهم‌نامه‌ای برای انجام «تحقیقات مشترک» درباره حادثه تروریستی «آمیا» امضا کردند که نام کامل آن «تفاهم‌نامه میان دولت‌های آرژانتین و جمهوری اسلامی ایران درباره موضوعات مربوط به حمله تروریستی علیه دفتر آمیا در بوئنوس آیرس در 18 ژوئیه 1994» بود.

آمیا یا «مرکز همیاری اسرائیل و آرژانتین» بزرگترین موسسه یهودیان آرژانتین واقع در پایتخت این کشور بوئنوس آیرس است. این موسسه در سال 1994 هدف حمله انتحاری قرار گرفت. اتومبیلی بمب‌گذاری‌شده خود را به ساختمان کوبید و منفجر کرد، که منجر به کشته شدن 85 نفر و مجروح شدن بیش از 300 نفر شد. این حمله تا به امروز مرگبارترین حادثه تروریستی در خاک آرژانتین بوده است.

آلبرتو نیسمان، دادستان قوه قضاییه آرژانتین، در سال 2006 رسما رژیم ایران را به طراحی این حمله و حزب‌الله لبنان را به اجرای آن متهم کرد. با این وجود، جریانی در سیاست آرژانتین که خواستار روابط حسنه با جمهوری اسلامی است، هرگز نسبت به این اعلام رسمی روی خوش نشان نداد، و پیوسته به دنبال کارشکنی در روند تحقیقات قوه قضاییه این کشور درباره حمله تروریستی آمیا بوده است.

هنگامی که این جریان به رهبری کریستینا فرناندز کیرشنر به قدرت رسید، به منظور سنگ‌اندازی و ایجاد انحراف بیشتر در تحقیقات این پرونده، دولت آرژانتین در سال 2013 تفاهم‌نامه کذایی را با رژیم ایران امضا کرد. بر أساس این تفاهم‌نامه قرار بود دولت وقت آرژانتین و جمهوری اسلامی در همکاری با «اینترپل» یک «کمیسیون حقیقت‌یاب» مشترک بین‌المللی تشکیل داده و نتایج کار آن را به عنوان داوری نهایی درباره این پرونده بپذیرند.

در واکنش به امضای این تفاهم‌نامه، جامعه یهودیان آرژانتین کارزاری گسترده به راه انداخت و عریضه‌ای طویل برای «غیرقانونی» اعلام کردن آن تهیه کرد. موضع جامعه یهودیان این بود که شواهد عاملیت جمهوری اسلامی در حمله تروریستی آمیا انکارناپذیر است، و دولت آرژانتین قصد دارد از طریق بین‌المللی کردن فرایند تحقیقات و باز کردن پای رژیم ایران به آن، این قضیه را طوری «ماستمالی» کند که همه را خوش آید.

نیسمان نیز با این تفاهم‌نامه به مخالفت برخاست و آن را «مداخله ناشایست قوه مجریه» در کار قوه قضاییه دانست. وی همچنین رئیس‌جمهور کیرشنر و وزیر خارجه هکتور تیمرمن را به تلاش برای ماستمالی کردن پرونده متهم کرد. نیسمان چند روز پس از تهیه سندی 300 صفحه‌ای مبنی بر تلاش دولت وقت آرژانتین برای سرپوش گذاشتن بر حادثه آمیا، و قبل از آنکه موفق شود دعوی خود را در نزد کنگره آرژانتین مطرح کند، در 18 ژانویه 2015 با شلیک یک گلوله به سرش به قتل رسید. پرونده قتل وی و پرونده انفجار آمیا همچنان باز است.

پس از آنکه جریان کیرشنر در همان سال انتخابات ریاست‌جمهوری را باخت و مائوریسیو مکری از مخالفان دولت کیرشنر به قدرت رسید، وزارت دادگستری دولت وی بلافاصله موانع غیرقانونی اعلام شدن تفاهم‌نامه ایران و آرژانتین را از سر راه برداشت و تیر خلاص را به آن زد. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر وقت اسرائیل، این حرکت را یک «تغییر مسیر مثبت» در سیاست خارجی آرژانتین قلمداد نمود و اظهار امیدواری کرد که روابط دو کشور بیش از پیش بهبود یابد.

با این حال، پس از علنی شدن قضیه فرودهای متعدد هواپیماهای وابسته به «نیروی قدس» سپاه پاسداران در آرژانتین به دنبال توقیف بوئینگ 747 ایرانی-ونزوئلایی که خلبان آن از فرماندهان پیشین سپاه قدس بوده است، قضیه آمیا و میزان نفوذ امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی در آرژانتین برای چندمین مرتبه زیر ذره‌بین قرار گرفته است. بسیاری از مقامات دولت فعلی آرژانتین همان افرادی هستند که در دوران ریاست‌جمهوری کیرشنر تفاهم‌نامه جنجالی آمیا را با رژیم ایران امضا کردند، از جمله خود کیرشنر که هم‌اکنون معاون اول رئیس‌جمهوری آرژانتین است.

آپوزیسیون و برخی مقامات قوه قضاییه آرژانتین دولت این کشور را متهم کرده‌اند که آمد و شد هواپیماهای سپاه قدس و دستگاه امنیتی ونزوئلا به آرژانتین را مخفی نگه داشته‌ است، و تلاش کرد‌ه‌ بر قضیه اخیر هم سرپوش بگذارد. جمعی از قانونگذاران جمهوری‌خواه آمریکایی نیز اخیرا گفته‌اند که دولت بایدن از چند و چون پروژه نفوذ سپاه در آرژانتین و آمریکای جنوبی اطلاع دارد، اما از ترس نابود کردن فرصت احیای «برجام»، با قوه قضاییه آرژانتین همکاری نمی‌کند. ارتباط پرونده آمیا با هواپیمای سپاه و تاثیر آن بر احیای توافق هسته‌ای با رژیم ایران می‌تواند آن را به موضوعی داغ در حوزه سیاست بین‌الملل مبدل کند.

افشای تروریزیم افسار گسیخته رژیم ولایت فقیه - دادستان پرونده انفجار مرکز یهودیان آرژانتین 'به قتل رسیده است'

 افشای تروریزیم افسار گسیخته رژیم ولایت فقیه - دادستان پرونده انفجار مرکز یهودیان آرژانتین 'به قتل رسیده است'

نیسمان

منبع تصویر،GETTY IMAGES

توضیح تصویر،

قرار بود نیسمان نتیجه تحقیقات خود در مورد


 انفجار آمیا را به اطلاع نمایندگان کنگره آرژانتین


 برساند

آلبرتو نیسمان، دادستان پرونده نقش احتمالی ایران در

 انفجار در مرکز یهودیان آرژانتین (آمیا) به قتل رسیده است.

جولیان ارکولینی، قاضی مامور رسیدگی به ماجرای مرگ

 آلبرتو نیسمان، با انتشار گزارشی در ۶۵۶ صفحه، نتیجه

 گرفته است که او خودکشی نکرده بلکه با شلیک گلوله

 توسط فرد دیگری کشته شده است. این نخستین باری است

 که یک قاضی آرژانتینی براساس شواهدی که گرد آورده

 مرگ نیسمان را قتل دانسته است.

جسد آقای نیسمان روز ۱۸ ژانویه ۲۰۱۵ در حمام خانه

 مسکونی او یافت شد در حالیکه در اثر اصابت گلوله به سر

 کشته شده بود و اسلحه‌ای هم در کنار جسد قرار داشت. این

 حادثه تنها چند روز پس از آن روی داد که آلبرتو نیسمان

 اعلام کرده بود که کریستینا فرناندز، رئیس جمهوری سابق

 آرژانتین، عمدا نقش ایران در بمب‌گذاری سال ۱۹۹۴ در

 مرکز یهودیان در بوئنوس آیرس را پرده پوشی کرده بود.

 قرار بود نیسمان در برابر پارلمان آرژانتین در مورد

 ماجرای آمیا شهادت بدهد.

افشای تروریزم افسار گسیخته رژیم ولایت فقیه ایرام - بررسی مجدد پرونده انفجار آمیا: رئیس جمهور سابق آرژانتین متهم به لاپوشانی نقش ایران

  افشای تروریزم افسار گسیخته رژیم ولایت فقیه ایرام - بررسی مجدد پرونده انفجار آمیا: رئیس جمهور سابق آرژانتین متهم به لاپوشانی نقش ایران

بررسی مجدد پرونده انفجار آمیا: رئیس جمهور سابق آرژانتین متهم به لاپوشانی نقش ایران

دادگاهی در آرژانتین دستور داد که تحقیقات جدیدی در


 مورد اتهام‌های وارده به رئیس جمهور سابق آرژانتین در


 رابطه با انفجار مرکز یهودیان بوئنوس آیرس انجام گیرد.


 وی متهم شده بود که نقش ایران در بمبگذاری سال


 ۱۹۹۴ در این مرکز را «لاپوشانی» کرده است.


به گزارش خبرگزاری رویترز یک دادگاه استیناف

 آرژانتین روز پنجشنبه نهم دی ماه حکم به بازگشایی

 مجدد تحقیقات در رابطه با اتهام «لاپوشانی» کریستینا

 فرناندز، رئیس جمهور سابق این کشور در باره نقش

 جمهوری اسلامی در بمبگذاری مرکز یهودیان در

 بوئنوس آیرس را صادر کرد.


آلبرتو نیسمان، دادستان سابق آرژانتین

در سال ۱۹۹۴ انفجاری در مرکز یهودیان آرژانتین در

 بوئنوس آیرس، منجر به کشته شدن ۸۵ نفر و زخمی

 شدن بیش از ۳۰۰ تن شد. جمهوری اسلامی ایران که

 بارها متهم به دست داشتن در این انفجار شده است،

 همواره این اتهام‌ها را رد کرده است.

آلبرتو نیسمان، دادستان سابق آرژانتین، کریستینا فرناندز

، رئیس جمهور سابق این کشور و دولت او را به مخفی

 کردن شواهد مرتبط با نقش ایران در انفجار آمیا متهم

 کرده بود. دادستان سابق آرژانتین؛ محسن رضایی، علی

 اکبر ولایتی، اکبر هاشمی رفسنجانی، احمد وحیدی، علی

 فلاحیان، هادی سلیمانی‌پور و عماد مغنیه را متهم کرده

 بود که در انفجار آمیا دست داشته‌اند.

آلبرتو نیسمن، دادستان سابق آرژانتین گفته بود رئیس

 جمهور سابق این کشور در ازای معاملات تجاری کلان با

 تهران، تلاش کرده تا نقش ایران در انفجار آمیا را

 لاپوشانی کند. دادستان آرژانتین درصدد بود گزارش خود

 را در ماه ژانویه ۲۰۱۵ به کنگره این کشور ارائه کند،

 اما ۲ روز پیش از ارائه گزارش، جسد وی را در حالی

 که گلوله‌ای به سرش شلیک شده بود و تپانچه‌ای هم

 کنارش قرار داشت در منزلش کنار وان حمام یافتند. در

 آن مقطع بازرس این پرونده گفت که آقای نیسمان

 خودکشی نکرده و به قتل رسیده است. دادگاهی هم به

 ادعاهای آقای نیسمان رسیدگی و خانم فرناندز را تبرئه

 کرد، اما با حکم روز پنجشنبه دادگاه استیناف مجددا به

 اتهام‌های رئیس جمهور سابق آرژانتین رسیدگی خواهد

 شد. ارو نیوز https://parsi.euronews.com/

۴ مرداد ۱۴۰۲

افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای ودستان پیدا وناپیدای خاتمی وخامنه ای شماره ۶

 افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای ودستان پیدا وناپیدای خاتمی وخامنه ای شماره ۶






اعترافات تکان دهنده روح الله حسینیان یکی از دژخیمان اطلاعاتی  

دژخیم حسینیان تلاش دار خامنه ای را از زیر تیغ این جنایت علیه بشریت در ببرد وخاتمی را دم تیغ بدهد در صورتی هم خامنه ای وهم خاتمی در این جنایت شریک بودندوکتاب عالی جناب سرخپوش هم پای رفسنجانی را هم بمیان میکشد

تاکیداز ماست

برگرفته از سایت حکومتی شسون

http://shastoon.ir/news/7592/

وقتی دژخیمان وشکنجه گران ومعاونان این وزارت خانه بد نام اطلاعات  کمیته تحقق میشوند تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل یعنی فاتحه تحقیق را بخوان تاکید 

از ماست 

به لحاظ سیاسی هم، کار بررسی این پرونده بر عهده یک کمیته حقیقت یاب سه نفره، منصوب رییس جمهور وقت بود که از علی ربیعی(مسوول وقت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و از مشاوران و دوستان نزدیک خاتمی)، ناصر سرمدی پارسا(معاون وقت وزارت اطلاعات) و علی یونسی(رییس وقت سازمان قضایی نیروهای مسلح و وزیر اطلاعات بعدی) تشکیل می شد. این کمیته، همان تیمی از بازجوها را مسوول تحقیقات پرونده کردند که با عملکرد به شدت منفی و مورد انتقاد خود و انتشار فیلمی تکان دهنده از نحوه بازجویی آن ها، مسیر پرونده را به کل منحرف کردند. بعدها گزارش هایی منتشر شد مبنی بر این که این تیم بازجویی در واقع توسط سعید حجاریان(معاون پیشین وزارت اطلاعات و مشاور ارشد خاتمی) انتخاب وبه کمیته سه نفره معرفی شده بود.

در این فضای سنگین و یکطرفه، یکی از معدود شخصیت هایی که از جناح مقابل اصلاحات، تسلیم صحنه پردازی ها برای تخریب وزارت اطلاعات، سپاه و نهادهای عالی نظام نشد، حجت الاسلام روح الله حسینیان بود. روح الله حسینیان که خود سال ها معاون شعبه دادستانی در وزارت اطلاعات بود و با حساس ترین پرونده های حفاظتی این سازمان سر و کار داشت، در مقطعی یک‌تنه این انحصار تبلیغاتی جناح وابسته به دولت را شکست و با ارایه ترکیبی از تحلیل-خبرهای امنیتی، در سخنرانی ها خود و در برنامه تلویزیونی به نام «چراغ»، روایتی جدید را از ماجرای «قتل های زنجیره ای» مطرح کرد.
 
 دژخیم روح الله حسینیان
طبق این روایت جدید(که هیچ گاه از جانب دولت اصلاحات پاسخ متقنی دریافت نکرد)، مسوول اصلی قتل های زنجیره ای، نه سعید امامی(اسلامی) که سید مصطفی کاظمی(موسوی) بود. حسینیان با شناخت دقیقی که از بدنه وزارت اطلاعات داشت این استدلال را مطرح کرد در مقطع وقوع قتل ها، سعید امامی یک نیروی در انزوا و در حد یک مشاور بود، در حالی که مصطفی کاظمی، معاون وقت معاونت امنیت وزارتخانه(مهم ترین معاونت وزارت) بود و به لحاظ جایگاه و امکاناتِ در اختیار، قابل مقایسه با امامی نبود. اما نکته اصلی درباره این فرد، وابستگی او به جریان دوم خرداد بود! حسینیان در سخنرانی معروف خود در جمع طلاب مدرسه حقانی درباره مصطفی کاظمی(موسوی) چنین گفت:
 
دژخیم سعید امامی
 
مصطفی کاظمی(موسوی) به باور حسینیان متهم اصلی پرونده بود که به جریان دوم خرداد وابسته بود
" موسوی بچه استان فارس است. از همان زمانی که اطلاعات در سپاه تشکیل شد، در اطلاعات سپاه بود و از همان زمان متهم بود که با دستگاه آقای منتظری، سیدهادی و مهدی‌هاشمی در ارتباط است. بعد از این‌که وزارت اطلاعات تشکیل شد و اداره‌ کل اطلاعات هم در استان فارس تشکیل شد، وی به عنوان مسئول اداره‌ کل اطلاعات فارس انتخاب شد که درگیری درونی از همان جا در استان فارس هم شروع شد. موسوی معروف بود در همان زمان از بچه‌های چپ استان فارس هست و به اصطلاح جزو بچه‌های مسجد «آتشی‌ها» بود. درگیری بین وی و امام‌جمعه‌ شیراز به اوج خود رسید که ناچار شدند موسوی را از شیراز به تهران منتقل کنند و در وزارت هم که بود معروف بود به چپگرایی. در جریان انتخابات به شدت از جناب آقای خاتمی حمایت می‌کرد و این حمایت هم به قدری افراطی شده بود که حتی طرفداران خود آقای خاتمی هم ناراحت می‌شدند. بعدها مشخص شد که مصطفی کاظمی از دوستان نزدیک [رسول] منتجب‌نیا نماینده شیراز در مجلس سوم و مشاور سید محمد خاتمی بوده است و از این طریق با خاتمی ارتباط داشته است. کاظمی در اعترافاتش گفته بود که منتجب‌نیا در جریان قتل ها قرار داشته است."
حسینیان در ادامه افشاگری های خود به نقل از بازجویی های کاظمی که توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح انجام گرفت، پرده از هدف نهایی سناریوی قتل های زنجیره ای، کودتا علیه مقام ولایت، برمی دارد. حسینیان این بخش از اعترافات موسوی را چنین نقل می کند:" تحلیل ما از اوضاع جاری روز این بود که آقای خامنه‌‏ای غیر از امام است و آقای خاتمی هم به دلیل این که ۲۰ میلیون رأی آورده و بیست میلیون پشتیبان دارد، قدرتش بیشتر از بنی‏‌صدر است و ما این قتل‏ها را مرتکب می‏شویم و به گردن آقای خامنه‌‏ای می‌‏اندازیم و جنگ بین این دو منجر به شکست آقای خامنه‏‌ای در مقابل خاتمی خواهد شد... قرار بود ما این قتل‌ها را به گردن سپاه بیندازیم و بگوییم سپاه این کار را کرده و معلوم هم بود که سپاه زیر نظر فرماندهی کل قواست و وقتی که به گردن سپاه بیفتد، معنایش این است که‌ آقای خامنه‌ای چنین چیزی را دستور داده است."
نکته قابل تامل این جاست که وقتی دو هفته بعد از دستگیری مصطفی کاظمی، حسینیان برای اتمام حجت با رییس جمهور وقت به دفتر او می رود، مسوول دفتر او، سید محمدعلی ابطحی، تقریبا عین همین تحلیل را به او ارایه می دهد:
" فلانی ببین، آقای خامنه‌‏ای غیر از امام است و آقای خاتمی بیست میلیون نفر پشت سر دارد، آقای خامنه‌‏ای ۸ میلیون رأی آورد و اگر درگیری به وجود بیاید، شما مطمئن باشید که آقای خامنه‌‏ای پیروز نخواهد شد."
 
محمدعلی ابطحی
حجت الاسلام دری نجف آبادی، وزیر وقت اطلاعات که در پی ماجرای قتل های زنجیره ای مجبور به استعفاء شد، درباره آشنایی خاتمی با مصطفی کاظمی گفته بود: " در یک جلسه‌ای که مسئولان وزارت با آقای خاتمی داشتند، آقای موسوی را به ایشان معرفی کردم. آقای خاتمی سریع گفتند: من ایشان را می‌شناسم و از دوستان ماست و ایشان نیاز به معرفی ندارد."
 
دژخیم دری نجف آبادی، وزیر مستعفی اطلاعات
مطرح شدن این استدلال ها، و تهدید حسینیان به این که تا آخر خط افشاگری درباره این پرونده خواهد رفت، منجر به آن شد که رییس جمهور وقت به نوعی پیشنها مصالحه بدهد:
" [آقای خاتمی] پس از کشف شدن جریان شکنجه(متهمان پرونده)، پیامی مهم برای من فرستاد... وزیری آمد و از قول خاتمی گفت: آقای خاتمی به شما سلام رسانده و از شما خواهش کرده است که در مورد این جریان شما مصاحبه نکنید. من هم از طرف مقابل، از روزنامه ها می خواهم فتیله را پائین بکشند، خودم پرونده را جمع و جورش می کنم."
این عامل، در کنار عواملی دیگر، منجر به آن شد که طراحان اصلی سناریو ادامه آن را به صرفه اهداف خود ندانند و کم کم به اصطلاح فتیله ماجرا را پایین بکشند. روزنامه دوم خردادی هم به یکباره از جوش و جلا افتادند و کم کم ماجرا به روال قانونی خود، یعنی محاکمه متهمان و صدور احکام قضایی برای آنان پایان یافت. البته خاتمی و همکاران او هم بعد از آن هیچ گاه به ابهامات مطرح شده درباره این پرونده که پای ان ها را مستقیم یا غیرمستقیم به میان می کشید(از جمله استدلال های حسینیان) پاسخ ندادند. ادامه دارد 
دژخیم حسینیان اعتراف میکند که قتل ها برنامه ریزی حکومتی بوده است ولی میخواهد فقط به خاتمی ربط بدهد وودستان خون آلود خامنه ای وافراد مافیای بیتش را بشوید 

افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای ،سازمان‌یافته بودن قتل‌های زنجیره‌ای وحکومتی در نظام ولایت فقیه شماره ۵

افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای ،سازمان‌یافته بودن قتل‌های زنجیره‌ای وحکومتی در نظام ولایت فقیه شماره ۵


سازمان‌یافته بودن قتل‌های زنجیره‌ای



اکبر گنجی: قتل های زنجیره ای پروژه ای حکومتی بود جمشید برزگر رئيس رادیو و وبسایت بخش فارسی بی بی سی

خامنه ای وبیت خامنه ای بخصوص وحید حقانی خاتمی وزارت اطلاعات یونسی وفلاحیان ومعاونین وزارت اطلاعات  سعید امامی وموسوی وپور محمدی ومصباح یزدی
خامنه ای ووحید حقانی جنایتکار
سعید امامی وقتل های زنجیره ای وراز هائی که با او به گور رفت 
وزاری جنایتکار وزارت بد نام اطلاعات
پور محمد ورئیسی دژخیمان حرفه ای قتل وکشتار

مصباح یزدی فتوای قتل های زنجیره ای را میداد

لازم به یادآوری است که پرونده قتل‌های زنجیره‌ای با سایر قتل‌ها و جنایت‌ها تفاوت اساسی دارد، چرا که این قتل‌ها با انگیزه‌ی سیاسی و از طرف حکومت صورت گرفته است. براین اساس عدالت حکم می‌کند که علاوه بر مجازات افراد دست اندرکار، سیستم ترور نیز در نهادهای امنیتی ریشه‌کن شود؛ چون به‌گفته برخی از متهم‌های این پرونده، حذف فیزیکی یک عمل معمول بوده و آن‌ها فقط دستورات را اجرا کرده‌اند. خانم شیرین عبادی، وکیل خانواده فروهر می‌گوید که متهم‌های پرونده بارها اذعان کرده بودند که صدها نفر به دستور وزارت اطلاعات رژیم ایران حذف شده‌اند؛ و مجریان و عاملان بابت انجام این قتل‌ها حتی پاداش گرفته‌اند. در نتیجه قتل مخالفان حکومت جمهوری اسلامی امری سازمان‌یافته، سیستماتیک و مستمر بوده است؛ و دستگاه قضایی هیچ‌وقت به‌دنبال کشف قتل‌های دیگر نبوده، و مقامات مربوطه نیز برای از میان برداشتن ماشین ترور نهادهای امنیتی تلاشی نکرده‌اند. تمام عاملان و آمران این قتل‌های زنجیره‌ای هم‌چنان آزاد هستند. روشن است که دستگاه قضایی رژیم ایران در این پرونده استقلالی نداشته و به‌مثابه نهادی امنیتی عمل کرده است. این روند مهم‌ترین و اساسی‌ترین نتیجه حقوقی‌ای است که می‌توان از این پرونده گرفت. دستگاه قضایی رژیم در این پرونده اثبات کرد که بیش از آن‌که به‌دنبال اجرای عدالت باشد، وارد چالش‌های سیاسی حامی جریان قدرت شده است. دستگاه قوه‌ی قضاییه حتی به این نیز اکتفا نکرد، و آخوندی مانند محسنی اژه‌ای را که نامش در پرونده‌ی قتل‌های زنجیره‌ای ثبت شده بود، به‌عنوان سخنگوی قوه قضاییه انتخاب کرد.

قتل‌های زنجیره‌ای تنها بخشی از برنامه گسترده‌ی وزارت اطلاعات برای حذف فیزیکی دگراندیشان در داخل و هم‌چنین در خارج از کشور بود که از یک سال پس از انقلاب ضدسلطنتی آغاز شده بود. با این وجود قوه قضائیه فقط ۴ قتل را تحت پرونده قتل‌های زنجیره‌ای منظور کرد؛ و مورد رسیدگی قرار داد. این امر انتقاد خانواده قربانیان و نهادهای حقوق بشری را به دنبال داشت.

علی مطهری نایب رئیس مجلس اسلامی رژیم ایران می‌گوید برخی از مقامات امنیتی هنوز هم بر این باورند که برای ترساندن دیگران باید از روش قتل‌های زنجیره‌ای روشنفکران و فعالان سیاسی و مدنی استفاده کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، علی مطهری، نایب رئیس مجلس دهم و محمود صادقی از نمایندگان مجلس اسلامی به همراه جمعی دیگر از مقامات و مسئولان ارشد رژیم ایران در نشستی با جمعی از فعالان دانشجویی سراسر کشور شرکت کردند که علی مطهری در این نشست طی سخنانی گفت:

«در دوره اصلاحات عده‌ای از نیروهای امنیتی با بهانه این‌که باید نظام را از خطرات مصون کنیم سراغ جمعی از روشنفکران رفتند و آن داستان‌هایی که می‌دانید پیش‌آمد… توجیه عاملان این قتل‌ها هم این بود که برای این‌که بقیه را بترسانیم تا علیه نظام کاری نکنند سراغ این کار رفتیم. هنوز هم در بین مسئولان امنیتی این نگاه وجود دارد و متأسفانه به این جمع‌بندی نرسیده‌اند که این نگاه، غلط و هزینه‌ساز است»



سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری وقت رژیم ایران، هیأتی را بدون حضور وزیر اطلاعات، مسئول رسیدگی به پرونده قتل‌های سیاسی زنجیره‌ای کرد. این هیئت پس از یک ماه تحقیق، تأیید کرد که شمار بسیاری از مسئولان بلندپایه وزارت اطلاعات نظام جمهوری اسلامی در این قتل‌ها دست داشته‌اند.


وحشیانه ترین قتل های زنجیره ای در گرگان جزئیات قتل فرزینه مقصود لو وخواهر زاده ۲۱ساله اش شبنم حسینی در گرگان بدست وزارت اطلاعات و سعید امامی ۱

 وحشیانه ترین قتل های زنجیره ای در گرگان 

افشاگری وکالبد شکافی قتل های حکومتی وزنجیره ای وقتل عامهای ۶۷ و.... شماره ۲

افشاگری وکالبد شکافی قتل های حکومتی وزنجیره وخمینی شماره ۱ شکنجه و آمال خلیفه خمینی(۳) - نوشته کاظم مصطفوی

افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای ودجایت فریب ودروغگوئی های خامنه ای شماره ۳

افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای شماره ۴ پیشنه قتل وکشتار حکومتی در ولایت سفیانی خمینی وخامنه ای

افشاگری وکالبد شکافی قتل های زنجیره ای ،سازمان‌یافته بودن قتل‌های زنجیره‌ای وحکومتی در نظام ولایت فقیه شماره ۵


در باره ترورها قتل های زنجیره و... بیشتر بدانید 

قتل های زنجیره ای زیر سر خامنه ای وخاتمی بود که سعید امامی وموسوی و...آنرا به شقاوت بار ترین صورت اجرائی میکردند که به نمونه های زیر میپردازیم

 بیشتر بدانید روی لینک ها کلیک کنید ومافیای ولایت فقیه را

 بشناسید 

ویدئوماجرای قتل پدر طالقانی در گفتگو با فرزند ایشان - مردم چه درست فریاد زدند بهشتی بهشتی طالقانی را تو کشتی

ماجرای قتل پدر طالقانی توسط بهشتی وعوامل رژیم قسمت دوم


راز ناگفته وکتمان شده سقوط هواپیمای سی-۱۳۰ (۱۳۶۰که بمب گذاری شد ویا)


خامنه اي وسلسله اطلاعات مختلف درباره مافياي ولايت فقيه شماره1

مجتبي خامنه اي ودوستي با سعيد امامي و پايه ريزي قتل هاي زنجيره اي بعد از سفري به لندن

چاغرچی قاتل علی اکبر قربانی که مزدور ترک بود به ربودن اعتراف کرد واین مجاهد را در زیر شکنجه بشهادت رساند

علی اکبر قربانی قهرمانی که به فرماندهی پاسدار حقیقت پور ربوده شد وبعد از مثله شدن بقتل رسید

قاتلان علی اکبر قربانی - وربودن او در استانبول، طرح مشترک وزارت اطلاعات و نیروی تروریستی قدس

منصور حقيقت پور فرمانده جنایتکارترور مجاهد خلق علی اکبر قربانی عضو جنايتكار سپاه پاسداران را بشناسيد

جزئیات شکنجه وقتل علی اکبر قربانی یک مجاهد خلق و از فعالان ایرانی در ترکیه توسط وزارت اطلاعات وسپاه تروریستی قدس

سرهنگ دلشاد تهرانی افسر تحقیق پرونده قتل دکترکاظم سامی چرا وچگونه کشته شد

جزئیات قتل مشکوک محمد جلیلیان قاتل دکتر کاظم سامی توسط وزارت اطلاعات از زبان یک پاسدار که آن زمان معاون اداره کل امور انتظامی وزارت کشوربود

همسر دکتر کاظم سامی (2) از قتل همسرش میگوید ،قتلی که طرح مشترک سپاه ووزارت اطلاعات وبفرماندهی احمدی نژاد وبتصویب شورای عالی امنیت رژیم صورت گرفت

جزئیات قتل دکتر کاظم سامی بفرماندهی پاسدار احمدی نژاد وپاسدار حسین شریعتمداری که با قمه ودشنه در مطبش بقتل رسید

علی فلاحیان وزیر اطلاعات چگونه فاطمه قائم مقامی را بدام انداخت وبقتل رساند

لیست اسامی قربانيان قتل‌های زنجیره‌ای در نظام ولایت فقیه که توسط وزارت اطلاعات وسپاه صورت گرفت

تجاوز وقتل زهرا بنی یعقوب یکی از هزاران جنایات نظام ولایت فقیه وپاسداران ،پدر زهرا : با رشوه و تهدید ساکت نمی شویم

شعری تقدیم به همه قربانیان وبویژه دکتر زهرا بنی یعقوب که قربانی تجاوز پاسداران شد


جزئیات قتل دکتر زهرا بنی یعقوب یکی از هزاران جنایت علیه بشریت توسط پاسداران وبسیجیهای خامنه ای

ابراهیم خدابنده مزدور محمودعلوی ومسعود خدا بنده مشاور مالكي وبریده مزدوران دیگر از عاملان جنایت علیه بشریت در 19فروردین 1390در اشرف

خامنه ای وگوشه‌یی از کارنامه تروریسم منطقه‌یی خامنه‌ای در...